Despre noi

 

Preocuparea pentru "well-being" se reflectă în gesturile noastre zilnice, printre care se regăsește și grija pentru propriul corp. Cu acest gând ne-am dedicat promovării produselor care se potrivesc total filozofiei noastre. 

Lovely Looks este magazinul de prezentare al Love Bio SRL, importator de produse de make-up și dermato-cosmetice naturale, produse in Italia. 

Criteriile noastre pentru selectarea brandurilor au la bază două elemente: autenticitate și transparență.
Apoi, căutăm producători care au o viziune holistică asupra a ceea ce crează, concentrându-se atât pe conținut: (formulare, ingrediente și eficacitate), cât și pe imagine: ambalare, textură și miros. Lovely Looks se asociază cu branduri cruelty free (făra cruzime față de animale) și care se dedică valorilor sociale etice, în toate aspectele afacerii lor.

Îți oferim astfel, produse BIO testate dermatologic/oftalmologic, certificate: paraben free, nickel tested, vegan ok, cruelty free, bio organic și natural ingredients, produse în Italia de către branduri cu viziuni avangardiste, care cercetează, formulează și au tradiție în domeniul dermato-cosmeticii naturale.

Specialistul Lovely Looks este Nicoleta Miclea - Holistic Health Counselor O.P.E.S. Acreditat - CONI ITALY. După o ”experiență italiană” de 8 ani in domeniul dermocosmeticii naturale, a reușit să formeze in România, un grup de oameni pasionați de frumos și preocupați de sănătate. Ne angajăm constant să promovam o cultură mai conștientă a produselor cosmetice naturale. Am creat un magazin natural-modern, credibil, care îți oferă posibilitatea de a te bucura din plin de produse de sănătate și frumusețe, fără a-ți pune în pericol organismul. Putem contribui, astfel, la starea ta de bine, cu soluții personalizate, adaptate dorințelor, plăcerilor și nevoilor tale. 

Bio, natural, organic, premium.