Metode de livrare și plată

Plata Online cu card bancar prin Mobilpay (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Dacă ati ales metoda de plata " Credit Card / Debit Card  " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plăți.
 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line, același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 

1. Livrare rapidă prin Fan Courier. 

Pentru comenzile în valoare de minimum 100 de lei, transportul este gratuit. 

Pentru comenzile mai mici de 100 de lei, valoarea transportului va fi calculată, după completarea localității de destinație. 

Termenul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare, cu mențiunea că în perioadele aglomerate (sărbători sau Black Friday), termenul de livrare poate fi mai mare.

Costul livrării în București este de 12,80 RON. 

Costul livrării in țară este de 16,80 RON.